BLOG

navarro+vicedo arquitectura estrena web

Estrenem nova web i amb ella il·lusions renovades de cara a allò que volem que siga este estudi i el nostre treball, que realitzem amb tota la dedicació que se li pot donar a una professió tan vocacional com l’arquitectura.

Venustas, firmitas i utilitas (bellesa, fermesa i utilitat), els tres principis de l’arquitectura postulats per Vitruvi han estat i van a estar presents en tots els nostres treballs. Però no només estos. La professió de l’arquitectura ha canviat molt estos últims anys incorporant noves idees i obrint-se al món a molts més nivells que aquells tradicionals de projecte i direcció d’obra. Les noves generacions d’arquitectes experimenten, busquen i troben noves vies que facen les nostres vivendes i ciutats més còmodes, més contemporànies, més estètiques, més eficients i més compromeses socialment.

És esta vocació de suma la que es troba en la base del nostre estudi en el que conflueixen dos generacions d’arquitectes disposats a sumar coneixement, experiència i noves idees.

Juan R. Navarro duu més de 25 anys exercint la professió i a més a més de la seua sobrada experiència com a arquitecte ha sigut professor associat en el departament d’estructures de la Universitat Politècnica de València, amb un ampli coneixement en estructures de formigó armat.

José Vicedo, arribat a la professió en 2010 i màster en Arquitectura Avançada, Paisatge, Urbanisme i Disseny, aporta noves idees i una perícia especial per a donar resposta als diferents condicionants d’un projecte.

Esta suma d’experiència i noves idees es la que volem aportar a la professió i la societat. La que et podem aportar a tu per a solucionar sempre de la millor manera els nous projectes que afrontem. Per això estrenem també este blog en el que esperem parlar d’arquitectura, contar-vos les nostres experiències professionals i compartir el nostre coneixement amb vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *