Cocina-plantas-cerámica

Disseny integral de cuina

cocina-diseño-valencia

 

cocina-diseño-valencia

 

Cocina-plantas-cerámica

 

cocina-diseño-valencia

 

mármol-cerámica-madera

 

mármol-cerámica-madera

Els materials clàssics i els elements  moderns es fundeixen en este disseny integral de cuina d’estil mediterrani pensada per a ser viscuda i per a impressionar. Per una banda, la fusta i la ceràmica prenen presència com a elements que pretenen donar-li calidesa. El blau verdós dels taulells ens recorda al mediterrani.

Per altra banda les línies de la cuina es dissenyen per a ser senzilles, per a evitar racons complexes i per a aconseguir una harmonia de sensacions en ella. El blanc es presenta com a fons sobre el que destaca la cuina. El banc de marbre blanc macael s’ha triat amb la intenció de recuperar este material tradicional de les cuines i el seu especial caràcter translúcid i els seus reflexes naturals.

En la cuina s’instal·len dos piles, la segona d’elles ho fa com a element auxiliar ja que la vivenda no té llavador. A la cuina s’integren els electrodomèstics ja usats de la família com a record de que la cuina està per a viure-la i no per a mirar-la.

La iluminació s’ha treballat mitjançant un sistema de carril que permet un ús flexible d’aquesta al llarg del temps, tot buscant una il·luminació càlida que ens recorde novament que este espai és el cor de casa i no una habitació accesòria per a maquinaria.